Andreea Marin, dezvăluiri despre mariajele eşuate! Ce nu a mers

Ionuţ Cataramă   
în Femei frumoase
10/03/2018, 16:34
Andreea Marin, dezvăluiri despre mariajele eşuate! Ce nu a mers GALERIE FOTO

După multe suişuri şi coborâşuri în viaţa sentimentală şi după trei căsnicii, Andreea Marin pare să-şi fi găsit liniştea alături de Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, în vârstă de 32 de ani. „Mă simt echilibrată. E simplist să judeci, viaţa mea e mult mai complicată, lucrurile uneori nu rezistă, pentru că eu am decis să nu rezist într-o relaţie care nu merge. Nu stau să suport lucruri de nesuportat. Nu mă gândesc acum la căsătorie, dar nu o exclud ca posiblitate”, mărturiseşte vedeta.

Fosta soţie a lui Ştefan Bănică jr. declară că este pregătită să mai aibă un copil. „Da, mă gândesc să fac copii şi îmi doresc. Nu sunt însărcinată, însă”, afirmă Andreea Marin.

În altă ordine de idei, fosta Zână a surprizelor şi-a reamintit de tatăl ei, care a învăţat-o să răzbească şi punctează că nu va renunţa niciodată să spere. „Mi se pare firesc să fii optimist până la capăt. Şi la 80 de ani voi fi optimistă”, spune Andreea Marin.

Deşi a trecut prin mai multe eşecuri sentimentale, vedeta priveşte spre viitor, iar ideea de a avea un copil este semnalul că viaţa ei afectivă a intrat pe un făgaş normal.

Sursă: www.ciao.ro   –   https://ciao.ro/andreea-marin-relatie-iubit-sarcina/

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×