Ce nu ştia nimeni despre Israela Vodoz. Dezvăluirile lui Cristi Brancu

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
10/03/2018, 10:35
Ce nu ştia nimeni despre Israela Vodoz. Dezvăluirile lui Cristi Brancu GALERIE FOTO

„Îmi pare rău! Nu îmi vine să cred! Este incredibil. Cred că ultima ei apariţie televizată a fost chiar aici, la noi. Israela îşi dorea, atât de mult, să plece în străinătate. Nimeni nu o mai văzuse de vara trecută. Era extrem de pozitivă şi îşi dorea foarte mult să-şi revină. Se gândea, în continuare, la Liviu. 

În ultimul an al vieţii ei, cred că Dumnezeu a vrut ca ea să se agite pentru toate cauzele posibile de la ‘Acces direct’. Lupta împotriva violenţei în familie. Pentru mine, faptul că Israela a murit este o ştire absolut cumplită. Era o femeie care putea dărui atât de mult! Îmi spunea mereu că are o mulţume de planuri”, a spus Cristi Brancu la Antena Stars.

„Israela Vodovoz a trăit mai multe vieţi. Prima parte a vieţii ei şi-a petrecut-o în România. Apoi a fost în exil, în Israel, împreună cu familia sa. A avut o perioadă în care a fost în armata israeliană, după care a trăit în SUA. Apoi a venit în România.

A trecut prin momente când a vrut să-şi pună capăt zilelor. Atâtea şi atâtea lucruri au fost în viaţa acestei femei… A încercat să-şi arate tinereţea şi a vrut să sfideze orice tipar social. Din păcate… a murit un om tânăr. La vârsta ei, Israela era un om tânăr”, a mai spus Cristi Brancu.

Sursă: www.antenastars.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×