Adi Despot i-a distrus viaţa Alexandrei cu replica „Trei, în p**a mea”. Ce s-a ales de fosta reporteriţă şi cum arată acum

Filon Stan   
în Femei frumoase
30/12/2017, 05:00
Adi Despot i-a distrus viaţa Alexandrei cu replica „Trei, în p**a mea”. Ce s-a ales de fosta reporteriţă şi cum arată acum GALERIE FOTO

O mai ştiţi pe jurnalista care l-a disperat pe Adi Despot cu un interviu fabulos făcut în anul 2008? Nimeni nu va uita interviul, mai ales cei doi protagonişti. Pentru Adi Despot a fost însă mai uşor. S-a enervat atunci, dar totul a trecut. Pentru tânăra reporteră însă, incidentul o bântuie şi acum.

Alexandra Elena Avram a fost dată afară imediat după interviu, iar cariera ei în televiziune s-a încheiat. După ceva timp, în care a crezut că lumea a uitat-o, a încercat să se facă model şi i-a ieşit.

Ce s-a ales de reporteriţa făcută celebra de Adi Despot!

Este clar că nu ştie să facă un interviu, dar are picioare lungi şi un chip frumos. Formele sale au făcut-o să se reprofileze foarte uşor. Alexandra lucrează ca fotomodel pentru o agenţie renumită şi pare că lucrurile îi merg foarte bine. Extrem de sexy, tânăra reuşeşte să întoarcă privirile tuturor bărbaţilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×