dulci nebuniidulcinebunii.ro

Ce şi-a cumpărat Robert cu cei 50.000E câştigaţi la "Masterchef"! E primul din România, nimeni nu mai are aşa ceva! VEZI IMAGINILE

masterechef, robert masterchef, robert petrescu, masterchef 2017

Robert Vlad Petrescu a dat lovitura, câştigând sezonul din acest an al concursului culinar "Masterchef". Cum finala a fost difuzată luni seară, însă filmările au avut loc în urmă cu aproximativ trei luni, tânărul a cheltuit deja marele premiu de 50.000 de euro.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Până să participe la "Masterchef", gătitul pentru el era un simplu hobby. Robert absolvise Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" şi lucra ca medic stomatolog. Imediat după ce a câştigat concursul de la PRO TV, a abandonat însă această meserie - destul de bănoasă, ce-i drept - descoperindu-şi adevărata dragoste: gastronomia! Şi nu orice gastronomie, ci gastronomia... asiatică!

În februarie, când s-au terminat filmările "Masterchef" şi a intrat în posesia marelui premiu, tânărul de 32 de ani a luat o hotărâre deloc uşoară! A renunţat la stomatologie şi, cu cei 50.000 de euro câştigaţi, şi-a deschis propria afacere. Este vorba despre un restaurant mobil asiatic, numit "Nori Yakitori", primul din România de aceste gen. Robert nu este doar patron! El găteşte şi serveşte clienţii, decizia demonstrându-se, până în acest moment, a fi una extrem de înţeleaptă!

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775
Meteo