Cel mai NOU CUPLU din SHOWBIZ. A fost prinsă cu IUBITUL SECRET

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/10/2015, 00:00
Cel mai NOU CUPLU din SHOWBIZ. A fost prinsă cu IUBITUL SECRET GALERIE FOTO

A rasarit din nou soarele pe strada ei. La trei luni de cand s-a despartit de Bogdan Medvedi, liderul trupei Maxim, Alina Eremia pare decisa sa mai dea o sansa iubirii. CANCAN.ro a fotografiat-o alaturi de un barbat misterios. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE)

 

La jumatatea lunii iunie a acestui an, Alina Eremia si Bogdan Medvedi anuntau ca formeaza un cuplu, spre bucuria fanilor. Cei doi nu au rezistat, insa, impreuna decat doua saptamani, motivul despartirii fiind legat de infidelitatea artistului. In timp ce el se afla intr-o relatie cu cantareata, Oana Zara, o cunoscuta dansatoare de la noi, posta pe contul ei de pe o cunoscuta retea de socializare imagini in care apareau sarutandu-se.

Atunci cand a aflat, Alina a pus punct imediat relatiei si si-a vazut mai departe de viata ei. Acum, la trei luni de la despartire, vedeta pare ca si-a revenit complet, iar aparitiile ei publice confirma acest lucru. Miercuri seara, aceasta a fost invitata la o prezentare de moda, la care a stralucit, insa, la bratul ei nu se afla niciun barbat care sa completeze imaginea perfecta. Alina a trecut, insa, peste acest lucru si si-a gasit repede companie.

Artista si-a petrecut intreaga seara in compania lui Radu Valcan, cel ce venise fara frumoasa lui sotie, Adela Popescu. Cei doi au stat unul langa celalalt, au vorbit toata seara si au ras cu pofta, semn ca au reusit sa isi tina de urat unul altuia cu brio.

Insa, atunci cand cineva ar fi putut sa banuiasca faptul ca intre cei doi ar fi mai mult decat o prietenie, Alina le-a facut tuturor o surpriza. Artista a incheiat seara in compania unui barbat misterios, alaturi de care a fost fotografiata de CANCAN.ro.

Cei doi au iesit sa ia masa la un restaurant din Bucuresti, in compania unor prieteni. Tinandu-se de mana si cu zambetul pe buze, asa au intrat cantareata si tanarul in local, iar pe toata durata cinei au stat unul langa altul.

E foarte apropiata de fratele ei

Daca toata lumea se astepta ca joi seara, Alina sa isi scoata noul iubit in lume, cu ocazia unui eveniment monden foarte important, cantareata le-a facut tuturor o surpriza. Aceasta a venit la bratul fratelui ei, de care a fost nedespartita intreaga seara. Cei doi au o relatie foarte apropiata, ca dovada ca in aceasta vara au si lansat impreuna o melodie, care s-a bucurat de mare succes printre fanii Alinei.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×