Cele mai sexy selfie-uri ale vedetelor româneşti în anul 2015

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
18/12/2015, 14:57
Cele mai sexy selfie-uri ale vedetelor româneşti în anul 2015 GALERIE FOTO

Anul 2015 a fost unul al reţelelor sociale, mai ales când majoritatea vedetelor noastre au început să fie din ce în ce mai active în spaţiul virtual. Vara a fost anotimpul lor preferat, dovada fiind faptul că au publicat zeci de poze în costume de baie şi îmbrăcăminte cât mai sumară.

Iată care sunt cele mai provocatoare selfie-uri pe care şi le-au făcut vedetele noastre în acest an.

Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu (46 de ani) a făcut furori cu un selfie publicat pe internet în care un anumit detaliu din zona inghinală atrăgea atenţia tuturor. Tatuajul intim a devenit popular în presa tabloidă, însă, ca de obicei, vedeta a fost indiferentă faţă de criticile aduse de fani.

Alexandra Stan

Nici Alexandra Stan (26 de ani) nu a fost ignorată pe conturile de pe reţelele sociale, mai ales că a publicat o fotografie care i-a contrariat pe fani. Vedeta s-a pozat cu un pui de pisică aşezat strategic în zona intimă, însă ceea ce a atras atenţia a fost faptul că aceasta nu purta nici un obiect vestimentar.

Antonia şi Alex Velea

Şi Antonia (26 de ani) şi Alex Velea (31 de ani) au reuşit să atragă atenţia anul acesta cu o fotografie-şoc. Cei doi s-au pozat într-o ipostază intimă, în care Velea îi acoperă Antoniei sânii goi cu mâinile. Apoi, frumoasa brunetă nu s-a sfiit deloc să publice poza pe o reţea socială.

Andreea Bănică

După o iarnă lungă, vara a venit ca o pauză binemeritată pentru pielea Andreei Bănică (37 de ani), pe care blonda abia aştepta să o expună la soare. În primele luni cu căldură, vedeta a ieşit imediat la plajă şi a început să îşi facă selfie-uri în costumul de baie, pe care le-a şi publicat ulterior.

Inna

Şi Inna (29 de ani) s-a îndrăgostit de costumul de baie anul acesta. Focoasa brunetă s-a fotografiat în tot felul de ipostaze la plajă, însă cea din imagine a atras cel mai mult atenţia fanilor, care i-au admirat, îndelung, corpul.

Lidia Buble

Lidia Buble (22 de ani) s-a bucurat şi ea de foarte multe complimente recent, când a publicat o fotografie provocatoare. Iubita lui Răzvan Simion a arătat că are cu ce se mândri, punându-şi posteriorul în valoare la piscină.

Andreea Bălan

Andreea Bălan (31 de ani) a intrat şi ea în atenţia presei când a publicat o serie de fotografii în costum de baie, iar fanii au acuzat-o că ar avea celulită. Pentru a le demonstra că are un corp perfect, vedeta a realizat un filmuleţ şi a început să publice şi mai multe selfie-uri în care apare îmbrăcată foarte sumar.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×