dulci nebuniidulcinebunii.ro

E noiembrie, dar să vezi cum a apărut această "piţi" în centrul vechi! Ce s-a văzut când s-a întors cu spatele

ariel winter,centrul vechi, galerie foto, femei frumoase, vedeta club

Deşi e noiembrie, afară temperaturile încep să scadă simţitor şi iarna se apropie cu paşi repezi, femeile fac în continuare orice pentru a ieşi în evidenţă, acesta fiind şi cazul brunetei din galeria foto de mai sus!

Weekend-ul trecut, tânăra, în vârstă de doar 19 ani, nu a ţinut cont câtuşi de puţin de prejudecăţile legate de temperatură şi a abordat o vestimentaţie ce a născut multe, multe semne de întrebare. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO!

Este vorba despre un top de culoare neagră, cu un decolteu adânc, şi despre o pereche de blugi minusculi, care nu a lăsat mai deloc loc imaginaţiei, îmbrăcăminte pe care bruneta le-a purtat zilele trecute la o petrecere ce a avut loc în clubul Delilah, un local exclusivist din centrul vechi al Hollywood-ului.

Culmea este că tânăra în cauză nu este străină de astfel de episoade, fiind una dintre ţintele preferate ale paparazzilor americani. Bruneta se numeşte Ariel Winter şi este cunoscută publicului din ţara noastră din serialul "Modern Family", unde, paradoxal, joacă rolul unei tocilare foarte, foarte cuminţi. Dar, deh, viaţa bate filmul, nu-i aşa?!