dulci nebuniidulcinebunii.ro

Incredibil! O VEDETĂ TV cere bani fanilor pe facebook! "Ajutaţi-mă, nu am bani de chirie!" Galerie FOTO iată dovada

Incredibil! O VEDETĂ TV cele bani fanilor pe facebook! „Ajutaţi-mă, nu am bani de chirie!”. Galeria FOTO aduce dovada.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU DOVADA!

Vedetă a unor şhow-uri de televiziune, Tila Tequila nu o duce deloc bine, din punct de vedere financiar. Ea a trimis un mesaj fanilor săi pentru a fi ajutată.

Tila a fost dată afară de la CBB, vara trecută, însă a intrat în posesia sumei de 175.000 de dolari. Cu toate acestea, vedeta nu reuşeşte să-şi acopere chiria. Asta pentru că proprietarul locuinţei a mărit chiria la 4.500 de dolari.

Tila Tequila spune că a demarat o campanie de strîngere de fonduri, GoFundMe, iar fanii au strîns deja aproximativ 3.000 de euro.

Tila a scris pe pagina ei: „Motivul pentru care am creat această campanie este pentru că s-a mărit chiria la 4.500 $ pe lună, iar eu sînt o mamă singură, fără nici un sprijin, şi trebuie să am grijă de două persoane, cu un venit de o persoană, adică al meu!”

viewscnt
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695