Cît a cîştigat Anamaria din transferuri şi ce milionar a ajutat-o! Şi-a cumpărat Jaguar din primul ”comision”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
26/01/2017, 13:40
Cît a cîştigat Anamaria din transferuri şi ce milionar a ajutat-o! Şi-a cumpărat Jaguar din primul ”comision” GALERIE FOTO

Anamaria Prodan şi-a croit un drum într-o lume a bărbaţilor cu ajutorul unuor milionari celebri, care au făcut-o să-şi forţeze limitele. Sexy-Impresara a spus că a câştigat sume fabuloase încă de la primul transfer, iar cu banii câştigaţi din primul ”comision” şi-a luat un… Jaguar!

Anamaria Prodan a ajuns să câştige o avere, devenind prima femeie agent FIFA din România. Fiica Ionelei Prodan a mărturisit că a plecat pe acest drum mânată de ambiţia de a deveni mai faimoasă ca mama ei şi să devină nr. 1 în ceea ce va face. Vedeta recunoaşte că a fost îndemnată să o ia pe acest drum de Sică Puşcoci, primul manager de fotbalişti din România.

”Am avut un moment când o luasem pe altă pantă. Proveneam dintr-un anturaj cu de copii foarte bogaţi, familii cu mulţi bani, foarte bogaţi. La momentul respectiv, auzeam discuţii că am atâţia bani încât pot să trăiesc eu şi încă alte 10 generaţii. Eu fiind crescută atât de strict mă gândeam după ce a murit tata, când am murit tata şi am prins momentul meu de libertate, că ce trebuie să muncesc. Trebuie să stau şi să mă distrez. Şi am avut vreo doi ani în care m-am distrat exagerat. Tot mama. Mama şi unchii mei, fraţii mamei mele care erau foarte deştepţi. Unchiul Titu mi-a zis într-o zi: ”Nu o să se aleagă nimic de tine, nici hainele alea de pe tine nu o să rămână”. Îmi venea să intru în pământ de ruşine. M-am întors acasă la mama şi mi-am spus: ”Pfff… o să-mi aleg o meserie foarte tare, cea mai tare meserie şi o să devin foarte bună în asta şi o să fiu mai mare decât mama”. Pe vremea aia, Sică Puşcoci a fost primul manager de fotbalişti din România. Eu eram studentă la Drept şi mi-a zis: ”Auzi, la cât de deşteaptă eşti tu şi la cât de mult îţi merge mintea aia, vino la mine la birou ca manager. Poţi să lucrezi în lumea asta”.

Şi m-am dus. Sică pe vremea aia era Dumnezeu, veneau fotbaliştii ca moaştele sfinte la el. Încet-încet, am început să mă uit pe contracte, am început să mă uit pe contracte. M-a trimis în Rusia să fac un contract. M-am dus şi a fost totul perfect”, a declarat Anamaria Prodan pentru Cancan.ro.

Cornel Penescu, patronul F.C. Argeş, este al doilea milionar care a avut încredere în talentul ei şi a încurajat-o să meargă pe acest drum şi alături de care a câştigat bani frumoşi, cunoscând o creştere fulminantă.

Anamaria Prodan a mărturisit că din primul ”comision” câştigat şi-a luat un… Jaguar ultimul model la acea vreme: „Am câştigat bani, au început transferuri mari. Nicuşor Stanciu, vândut pe 10 milioane de euro. Prima dată am lucrat foarte bine cu FC Argeş. Patronul lui FC Argeş, Penescu, a avut atât de multă încredere în mine, cred că o să-i mulţumesc toată viaţa. Datorită lui am început să cresc într-un an, cât alţii în 10. Din primii mei bani, mi-am luat ultimul model de Jaguar. Deci îţi dai seama!”

Citeşte mai mult pe cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×