Fără muncă şi fară soţ, o prezentatoare face ANUNŢUL ZILEI

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/02/2015, 20:53
Fără muncă şi fară soţ, o prezentatoare face ANUNŢUL ZILEI GALERIE FOTO

In urma cu doar cateva saptamani, Paula Chirila a anuntat ca divorteaza, desi toata lumea stia ca ii merge perfect in casnicie. Acum, prezentatoarea TV a hotarat sa mai dea o noua sansa casniciei, iar sotul ei trebuie sa faca sacrificii pentru asta.

Vezi video AICI

Paula Chirila si Marius Aciu s-au cunoscut in 2003, iar doi ani mai tarziu s-au si casatorit. Cei doi se iubesc foarte mult, dar in ultimii ani relatia lor a fost una la distanta, asa ca au inceput sa apara si tot felul de frustrari. Barbatul lucreaza la Cluj ca si producator si co-prezentator al unei emisiuni, in timp ce toate proiectele Paulei s-au desfasurat in Capitala. Pe ultima suta de metri, cei doi si-au dat seama ca inca se iubesc, asa ca au hotarat sa faca un ultim efort pentru a-si salva casnicia, mai ales ca la mijloc este vorba si despre un copil.

PC

Trecem printr-o perioada mai delicata. Este adevarat ca avem ceva probleme in cuplu, insa incercam sa trecem peste ele. Ne dorim sa reusim sa ne salvam casnicia, mai ales ca inca ne iubim foarte mult, asa ca ne-am hotarat sa facem eforturi in sensul asta. Am vorbit de nenumarate ori si am incercat sa gasim cea mai buna solutie, speram sa reusim sa mergem mai departe, impreuna pe acelasi drum”, a declarat Paula Chirila, pentru CANCAN.ro.

Sotul ei renunta la job de dragul actritei

PC 2

Marius Aciu este decis sa faca tot ce-i sta in putinta pentru a-si tine sotia langa el, chiar daca asta inseamna sa dea cu piciorul la job-ul pe care il are de atatia ani: „Vom vedea ce va fi. El incearca sa-si gaseasca ceva de lucru aici in Bucuresti. E clar ca relatia la distanta nu mai poate functiona. Atatia ani au erodat niste chestii si uite ca au aparut problemele. Sa speram ca vom reusi sa trecem peste acest hop. Chiar ne dorim sa gasim o solutie prin care sa ne salvam casnicia”, ne-a mai spus indragita actrita.

Nu au fost niciodata gelosi

PC 3

Paula Chirila este o femeie cu capul pe umeri constienta de atuurile sale. Tocmai de aceea, blonda nu a fost niciodata geloasa si nu-i intelege pe cei care fac crize de gelozie: „Nu sunt geloasa si nici sotul meu nu este genul de barbat care sa faca fel si fel de crize. Eu nu sunt genul de femeie care sa accepte asa ceva. Nu suport crizele de gelozie si isteriile, mi se pare ca nu au ce cauta intre doi oameni care se iubesc”, ne-a mai spus ea.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×