IMAGINI INCENDIARE cu cea mai sexy concurentă de la Vocea României! Tînăra care i-a zăpăcit pe Smiley şi pe Bartoş, fotografiată GOALĂ!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/10/2015, 00:00
IMAGINI INCENDIARE cu cea mai sexy concurentă de la Vocea României! Tînăra care i-a zăpăcit pe Smiley şi pe Bartoş, fotografiată GOALĂ! GALERIE FOTO

Peste 2 milioane de români au văzut-o vineri seara, la „Vocea României” (PRO TV), iar juraţii Loredana Groza şi Tudor Chirilă s-au duelat pentru ea. Elena Niciu, desprinsă parcă din revista Playboy, este de departe cea mai sexy prezenţă din concurs.

(CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE HOT CU BLONDA CARE I-A ZĂPĂCIT PE SMILEY ŞI PE BARTOŞ) 

Are 33 de ani, este din Mogoşoaia şi deţine un trup subţire ca o trestie, picioare lungi, până în gât, sâni naturali şi fund bombat. De parcă astea nu ar fi de ajuns, Elena Niciu este şi blondă, cu părul lung, croită exact după tiparul “iepuraşilor” Playboy.

Solistă experimentată, deoarece cântă în orchestra lui Petre Geambaşu, iar în studenţie a făcut parte doi ani din trupa Candy, Elena a interpretat la “Vocea României” piesa lui Édith Piaf, “Non, je ne regrette rien”, şi a ales să intre în echipa Loredanei.

În prezentarea de la PRO TV, blondina a omis însă un lucru esenţial din CV. Cea mai importantă legătură a ei cu showbiz-ul datează din 2008, când s-a înfiinţat trupa Rallsa, în care Elena cânta alături de alte două blonde bombe-sexy, Roxana şi Cristina. Apariţiile lor incitante au culminat cu pictorialul din revista FHM, din 2009, când cele trei graţii au pus în scenă o adevărată scenă erotică, lesbi. Au pozat fără sutien, lipite una de cealaltă, s-au pipăit şi s-au mângâiat de parcă ar fi făcut asta de-o viaţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×