Transformare şocantă a Corinei Dănilă! A slăbit 15 kilograme şi pare o altă femeie! Cum arată acum! „Nu cred că eşti tu!” Galerie foto

în Femei frumoase
11/04/2018, 02:14
Transformare şocantă a Corinei Dănilă! A slăbit 15 kilograme şi pare o altă femeie! Cum arată acum! „Nu cred că eşti tu!” Galerie foto GALERIE FOTO

Prezentatoarea emisiunii „Ieri, azi, mâine”, de la TVR, a decis acum ceva vreme că e timpul unei schimbări radicale în viaţa ei. Sătulă de durerile de spate, dar şi de povara hainelor achiziţionate de la măsurile speciale, Corina Dănilă a apelat la ajutorul specialiştilor pentru a slăbi.

Astfel, vedeta TV s-a transormat dintr-o mică pufoasă într-o doamnă extrem de frumoasă şi de sexi. „Din cauza problemele de spate am decis că este mai bine să slăbesc, aşa că am apelat la această clinică, unde mi-au creat un regim personalizat de slăbit. Acum mă mişc mult mai uşor şi nu am probleme”, a povestit vedeta recent.

Rezultatele au fost mai mult decât spectaculoase. Cu 15 kilograme în minus, Corina Dănilă este acum absolut sclipitoare şi stârneşte admiraţie în jurul ei. Invitaţii emisiunii sunt şi ei surprinşi de noul look şi nu ezită să îşi exprime uluirea. „Nu-mi vine să cred că eşti tu!”, a fost replica fâstâcită a unuia dintre aceştia.

Vezi imagini cu transformarea uluitoarea a Corinei Dănilă în galeria foto.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×