Rita Mureşan, reacţie după ce s-a spus că s-a îngrăşat peste măsură: ”Trist, dar adevărat!”

Raluca Ogaru   
în Reality show
19/03/2018, 13:07
Rita Mureşan, reacţie după ce s-a spus că s-a îngrăşat peste măsură: ”Trist, dar adevărat!” GALERIE FOTO

Rita Mureşan a făcut furori în urmă cu ani cu frumuseţea ei. Creatoarea de modă a fost chiar şi Miss România. În ultimii ani, însă, vedeta a experimentat mai multe episoade de creşteri şi scăderi spectaculoase în greutate.

De-a lungul anilor, însă, Rita Mureşan, care are 45 de ani, a avut mai multe perioade în care greutatea sa a oscilat, aceasta ba îngrăşându-se, ba slăbind spectaculos. De altfel, în urmă cu 4 ani, în 2014, Rita Mureşan a uimit pe toată lumea după ce a dat jos 40 de kilograme, având o siluetă de invidiat la acea vreme.

Creatoarea de modă a reacţionat din nou după ce în presă s-a vorbit despre cât de mult s-a îngrăşat din nou, atingând suta de kilograme. Dezamăgită de informaţiile referitoare la fizicul său apărute în presă, Rita Mureşan a reacţionat simplu pe contul său de pe un site de socializare. „Nu contează câte lucruri frumoase am făcut în viaţă şi încă mai fac. Contează doar câte kilograme am. Trist, dar adevărat”, spune vedeta

Creatoarea de modă, despre care apropiaţii ştiu că este o persoană căreia îi place să gătească, afirmă că se gândeşte să părăsească România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×