dulci nebuniidulcinebunii.ro

CE DESTIN TRIST! Cum arată acum Cristian Leana, la doi ani după ce a câştigat 40.000E la "Românii au Talent"! Nu mai iese din casă şi plânge fără oprire

Se spne că banii nu aduc fericirea. Ei bine, din păcate aceste este şi cazul lui Cristian Leana, câştigătorul din 2015 al show-ului "Românii au Talent".

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Tânărul a dat lovitura în urmă cu doi ani. Ajutat de o minte sclipitoare, dar şi de capacitatea de a razolva în timp record cubul Rubik, Cristi, alături de cei doi colegi ai lui de la Speed Cubbing, au câştigat marea finala a show-ului de la PRO TV. Nu s-a ales doar cu lauri, ci şi cu o treime din premiul cel mare de 120.000 de euro. Ce-i drept, nici măcar cu atât, cei 40.000 de euro fiind aproape înjumătăţi de către statul român, din cauza impozitelor. Şi astfel visul lui declarat de a cumpăra o garsonieră a fost îndată spulberat.

Asta nu e tot. Părinţii lui au o situaţie materială deloc fericită. Tatăl este şofer, iar mama primeşte un mizer ajutor de şomaj de 800 de lei. Pe fondul problemelor pecuniare, au apărut şi problemele între cei doi, punându-se chiar problema divorţului. Ceea ce îl afectează foarte grav pe Cristian, care plânge fără oprire şi rar iese din casă, spre îngrijorarea prietenilor lui şi, în special, a celor doi colegi de la Speed Cubbing.

viewscnt
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695