dulci nebuniidulcinebunii.ro

Fără inhibiţii! Cum a fost fotografiată fiica lui Boureanu! Tânăra s-a transformat radical!

Cristian Boureanu, Ioana Boureanu, Ioana Boureanu acum, Ioana Boureanu scandal

În urmă cu un an şi jumătate, Cristian Boureanu era prins într-un scandal monstru. A fost filmat în plină stradă în timp ce îşi agresa fiica minoră. Imaginile cu Ioana pe scările de la secţia de poliţie ne prezentau atunci o tânără foarte frumoasă şi spăşită. Acum, însă, lucrurile s-au schimbat radical...

La nici doi ani de la incident, Ioana s-a transformat total. Este o adevărată domnişoară căreia îi place să se folosească din plin de sex-appeal-ul ei atunci când face fotografii pentru conturile de socializare. Şi pentru a nu ajunge oricine la ele, Ioana îşi ţine profilele private. Aşa se poate desfăşura în voie, ba cu ţigara în mână, ba cu limba scoasă, ba cu un decolteu deocheat (VEZI GALERIA FOTO DE MAI SUS).

În aceste condiţii, Boureanu, care a fost pus la zid după ce şi-a agresat fiica, pare să se resemneze. Tabloidele spun că cei doi s-au împăcat la o lună după ce fostul politician a fost eliberat din arest şi îi dă bani grei fiicei sale pentru a menţine relaţia. Dacă e adevărat sau nu, ei ştiu, cert este că tatăl Boureanu se fereşte să mai ia atitudine la aceste mici escapade ale fiicei sale.

Ceva timp după incidentele cu fiica sa, Cristian Boureanu a petrecut două luni în arest după ce a lovit un poliţist de la Rutieră, gest pentru care a fost trimis în judecată. Procurorii arată, în rechizitoriu, că în 9 iunie, în jurul orei 01:30, Cristian Boureanu, aflat pe locul din dreapta-faţă într-un autoturism oprit în trafic în zona Pieţei Charles de Gaulle de către un echipaj de poliţie rutieră, a devenit violent la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie. Boureanu l-a ameninţat pe acesta, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a răsucit mâna stângă, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni care pot necesita 15-20  zile de îngrijiri medicale.