O mai ţii minte pe Romaniţa Iovan? După moartea pilotului Adrian Iovan a dispărut de la TV! Cum arată acum creatoarea de modă! Galerie foto

în Femei frumoase
08/01/2018, 03:04
O mai ţii minte pe Romaniţa Iovan? După moartea pilotului Adrian Iovan a dispărut de la TV! Cum arată acum creatoarea de modă! Galerie foto GALERIE FOTO

Au trecut trei ani de la dispariţia dramatică a lui Adrian Iovan, iar Romaniţa, fosta lui nevastă, a ales de atunci să stea mai în umbră în ceea ce priveşte apariţiile TV şi mondene.

Prin natura profesiei, ea nu s-a desprins definitiv de legăturile cu lumea  sclipitoare a showbizz-ului, dar a preferat să adauge o şi mai mare undă de  mister asupra apariţiilor ei. Cu toate că a ajuns la 53 de ani, Romaniţa rămâne o femeie extrem de frumoasă, care are grijă de dimensiunile trupului ei. Asta se vede în imaginile cu ea în costum de baie.

Cât de tare a marcat-o însă moartea lui Adrian Ivan? Creatoarea a vorbit deschis: „În 2008, când am divorţat de Adrian, lucrurile n-au fost atât de dure cât s-a văzut în media. În sensul că doi oameni nu se despart pentru că se urăsc, doi oameni se despart pentru că nu mai pot convieţui împreună. Dar prietenia noastră a fost în continuare o punte de legătură foarte importantă pentru creşterea lui Albert. Şi într-adevăr s-a văzut că Albert este foarte bine, a crescut frumos, a luat de la amândo ceea ce am avut fiecare de dăruit. Nu m-am simţit o mamă singură. Eu întotdeauna am zis că Adrian va fi alături de mine şi de Albert, chiar dacă locuia la altă adresă. Deci, nu mi-am pus problema aşa.

M-am simţit, într-adevăr foarte respondsabilă şi foarte tristă când Adrian a murit, în 2014, în felul în care a murit. A fost pentru mine… s-a sfârşit lumea. A fost cea mai mare cumpănă prin care am trecut până acum. şi pentru fiul meu la fel. dar, ceea ce nu te doboară, te face mai puternic”, a spus Romaniţa Iovan la emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Cum arată acum Romaniţa Iovan? VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIE FOTO! 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×