Cum arată Adi, fostul coleg al lui Vârciu, la 13 ani de la destrămarea trupei L.A. S-a îngrăşat şi a chelit! Imagini realizate acum, la Mamaia!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
17/08/2017, 23:32
Cum arată Adi, fostul coleg al lui Vârciu, la 13 ani de la destrămarea trupei L.A. S-a îngrăşat şi a chelit! Imagini realizate acum, la Mamaia! GALERIE FOTO

Trupa L.A a fost, fără doar şi poate, una dintre cele mai de succes formaţii de la începutul anilor 2000 din ţara noastră. Iar dacă Liviu Vârciu este în continuare un star în adevăratul sens al cuvântului, nu acelaşi lucru se poate spune despre foştii lui colegi.

Din 2004, anul în care L.A s-a destrămat, nu s-a auzit mai nimic despre Adrian Zainea. Ajuns la 37 de ani, fostul cântăreţ şi-a încercat norocul cu un studio muzical, dar afacerea n-a mers. Aşa că s-a reprofilat pe bucătărie şi a plecat să-şi caute norocul în Anglia, ţară în care locuieşte şi în ziua de astăzi.

Iar zilele trecute, s-a întors în România, pentru o scurtă vacanţă. Nu singur, ci însoţit de frumoasa lui soţie. Iar turiştii au avut un adevărat şoc când l-au văzut pe plajă, la Mamaia, fostul coleg al lui Liviu Vârciu fiind complet schimbat faţă de perioada L.A: a pus câteva kilograme serioase şi a cam chelit, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×