Wow! Cum arată Ozana Barabancea în costum de baie, după ce a slăbit 40 de kilograme!

Raluca Ogaru   
în Reality show
22/02/2018, 22:00
Wow! Cum arată Ozana Barabancea în costum de baie, după ce a slăbit 40 de kilograme! GALERIE FOTO

Ozana a fost un caz atipic pentru mulţi specialişti în nutriţie. Dacă în tinereţe era slabă, apoi s-a îngrăşat enorm, iar în ultimii ani şi-a pus ambiţia să slăbească din nou. Artista a fost, însă, mereu împlinită cu modul în care arăta, iar asta a ajutat-o să treacă peste răutăţile criticilor.

”Nu mi-a fost deloc uşor, mai ales în perioada Sărbătorilor când a trebuit să mă abţin să nu pun gura pe şunculiţă, pe cozonaci şi nici pe prăjituri. Sincer, a fost un chin, dar a meritat efortul. Şi asta pentru că sunt foarte ambiţioasă. Reţeta pe care o am de la doamna doctor este una în care mănânci foarte bine, nu faci foamea. Practic, ea m-a învăţat cum să mănânc sănătos. Acum, că am avut puterea să dau jos 20 kg, vreau să continui dieta şi să ajung la kilogramele pe care le aveam în tinereţe, când eram foarte slabă şi arătam foarte bine. Mai vreau să slăbesc cel puţin 20 kg”, declara Ozana la scurt timp după ce a început să slăbească.

După ce a slăbit spectaculos, Ozana şi-a permis să se etaleze în costum de baie, iar fanii au fost în delir când au văzut aceste imagini cu ea. Urmăreşte GALERIA DE MAI SUS pentru a vedea cât de mult s-a transformat vedeta în ultimii ani, dar şi cum arată îmbrăcată sumar.  

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×