dulci nebuniidulcinebunii.ro

Cum arată ultimul iepuraş Playboy ales de Hugh Hefner. Galerie FOTO

Jessica Wall este ultimul iepuraş Playboy, pe care Hugh Hefner l-a ales ca fiind vedeta lunii, înainte de a muri în reşedinţa sa, din Los Angeles.  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

CLICK SUS pe GALERIA FOTO pentru a vedea imagini cu Jessica Wall

Tradiţia de a alege câte o vedetă din revista Playboy în fiecare lună pentru a fi desemnată ca fiind „Playmate” a lunii respective datează încă de la apariţia primului număr al celebrei publicaţii, din 1953, când pe copertă a apărut Marlyn Monroe.

După o viaţă în care i-au trecut prin pat peste 1000 de femei, Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit la vârsta de 91 de ani într-un loc în care majoritatea bărbaţilor din lume şi-ar dori să se afle: casa Playboy din Los Angeles.

viewscnt
1 EUR4.6497 lei-0,0054
1 USD3.9565 lei-0,0085
1 XAU163.3431 lei+0,0856