Cum au spart hoţii casa lui Răzvan Simion din Corbeanca! Detalii de la “acţiunea” infractorilor şi modalitatea prin care au reuşit să pătrundă în locuinţa de lux!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/02/2016, 21:20
Cum au spart hoţii casa lui Răzvan Simion din Corbeanca! Detalii de la “acţiunea” infractorilor şi modalitatea prin care au reuşit să pătrundă în locuinţa de lux! GALERIE FOTO

In urma cu cateva zile, hotii i-au spart casa lui Razvan Simion si i-au furat un…telefon! WOWbiz.ro a aflat modalitatea prin care infractorii au intrat in locuinta de la Corbeanca si cine a mers la politie ca sa depuna plangere!

Razvan Simion a recunoscut, azi, ca a fost calcat de hoti, insa prejudiciul nu a fost deloc unul de luat in seama. Doar mizeria facuta de vizitatorii nepoftiti l-a deranjat pe carismaticul prezentator, care, nici pana acum nu a facut o plangere la politie, in ciuda faptului ca furtul s-a realizat in urma cu patru zile!!!

Totusi, surse judiciare sustin ca infractiunea a fost reclamata de un apropiat al vedetei, care a constat ca se intampla ceva suspect la vila lui Simion din Corbeanca, in conditiile in care acesta era plecat cu iubita sa, Lidia Buble, la munte!

“ In ziua de 4 februarie, la orele 21,30, la sediul Politiei Buftea, un prieten de-al lui Razvan Simion s-a prezentat sa depuna o plangere, sustinand ca in casa matinalului ar fi intrat persoane necunoscute. Imediat, la fata locului s-a deplasat un echipaj de specialitate, care a constatat ca un hot sau mai multi (n.r.inca nu s-a aflat identitatea celor care au facut infractiunea) ar fi intrat prin efractie si ar fi sustras un telefon, marca Iphone 6”, au dezvaluit persoane aflate la fata locului.

Din constatarile politistilor, actiunea hotilor a fost simpla si a demonstrat ca acestia stiau clar ca, in acel moment, nu ar fi fost nimeni acasa. Infractorii au sarit cardul curtii si au fortat un geam termopan de la terasa locuintei de fite din Corbeanca, pentru a putea intra fara zgomot in interior. In casa insa, nu au gasit bunuri de mare valoare, ci doar acel mobil, asa ca nu s-au prea ales cu nimic. In schimb, Razvan Simion a fost deranjat, in special de “vizita” nedorita, dar si de mizeria lasata de “musafirii” nepoftiti.

 

Sursa: WOWBIZ.RO

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×