Cum au venit îmbrăcate elevele din Romîn noul an şcolar! Oare părinţii lor cum de le-au lăsat să iasa aşa din casă?!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
11/09/2017, 23:24
Cum au venit îmbrăcate elevele din Romîn noul an şcolar! Oare părinţii lor cum de le-au lăsat să iasa aşa din casă?! GALERIE FOTO

Noul an a început luni şi aproximativ 2.3 milioane de elevi au spus „prezent” în şcolile primare şi generale sau în liceele din România. Aşa cum se întâmplă în fiecare an, elevele de clasa a XII-a s-au ridicat din nou la înălţime. Din păcate, nu în sensul bun al cuvântului.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Să fie vorba de o nouă modă sau de vulgaritate?! Cel mai probabil, a doua variantă, dacă ţinem cont de vestimentaţia elevelor, potrivită mai degrabă cluburilor de noapte decât instituţiilor de învăţământ.

Fuste foarte scurte, tocuri de peste 10 centimetri şi mult ruj şi fard – cam acestea au fost ingredientele, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus. Iar în urmă rămâne eterna întrebare: Oare cum le-au lăsat părinţii să iasă aşa din casă?!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×