Cum s-a îmbogăţit fosta AMANTĂ a lui Piţurcă în doar trei luni

Cristian Blanuta   
în Hotnews
10/05/2015, 08:43
Cum s-a îmbogăţit fosta AMANTĂ a lui Piţurcă în doar trei luni

Fiecare bătătură înflorită pe degetele Victoriei Blochina, fiecare neajuns cosmetic, pregnant pentru o divă care se respectă, fiecare pată de pe hainele ei de firmă – toate au avut un preţ. Unul destul de piperat, care a plasat-o pe fosta amantă a lui Piţurcă pe primul lor al onorariilor încasate de vedetele care s-au încumetat să-şi înfigă picioarele în noroi şi bălegar, la ferma de la PRO TV.

După “bumul” de audienţă pe care l-au provocat cu “Sunt celebru, scoate- mă de aici!”, un show de milioane (de euro) la propriu, producătorii de la PRO TV au avut îndrăzneala să recidiveze cu replica mai săracă şi neaoşă a marelui format: “Ferma vedetelor”. Departe de jungla africană şi mult mai aproape de Bucureşti decât şi-ar fi imaginat cineva, echipa a încropit o fermă, conservând condiţiile vitrege de acum câteva sute de ani. Şi nu le-a mai rămas decât să pună banii pe masă şi să convingă 12 vedete să se cantoneze acolo timp de trei luni, complet rupte de lumea în care trăiesc.

Dar nu a fost treabă uşoară. 200 au fost întrebate de sănătate şi disponibilitate, iar la capăt, lista s-a cernut. Au fost alese cele mai avantajoase în raportul calitate- preţ / potenţial de audienţă. Astfel, Ştefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doiniţa Oancea, Corina Drăgulescu, Cristina Cioran şi Ionuţ Iftimoaie şi-au stabilit tarifele, fiecare cum s-a priceput, şi s-au pus pe muncit. Pe parcursul celor trei luni de chin, li s-au mai alăturat şi alţii: Gina Pistol, Roxana Ionescu, Lucian Viziru, George Vintilă.

Doiniţa Oancea, cea mai ieftină

Dintre toţi, cea mai costisitoare s-a dovedit a fi Vica. În timp ce mulţi dintre colegii ei au negociat pentru aproximativ 2.000 de euro, Vica nu a lăsat sub 3.000. Însă, potrivit informaţiilor noastre, preţul a fost renegociat pe parcursul filmărilor, întrucât lituanianca a primit misiunea de a produce conţinut, devenind astfel personaj principal. În aceste condiţii, onorariul ei s-ar fi stabilit la 3.700 de euro pe săptămână.

Singura care se apropie de suma aceasta este Cristina Cioran, însărcinată şi ea să facă emisiunea mai interesantă, cot la cot cu “sora” Vica. Astfel, Cristina ar încasa şi ea undeva la 3.000 de euro. Culmea, la polul opus s-ar situa Doiniţa Oancea, care ar fi negociat un onorariu de doar 1.000 de euro pe săptămână.

Au «murit» de frig şi de… muncă

Deşi întreaga lor aventură pare, pentru sceptici, doar un spectacol care se opreşte la “Stop cadru!”, lucrurile au stat chiar rău pe parcursul celor 3 luni petrecute la fermă. “În primele două săptămâni de filmări, majoritatea a vrut să renunţe din cauza frigului. Era februarie. Au fost şi discuţii cu producătorii, care au refuzat să le încălzească măcar camerele de dormit”, ne-a dezvăluit o sursă din echipa de producţie. Odată depăşită problema frigului, s-a născut o alta.

Munca a devenit atât de grea, încât un alt val de concurenţi VIP a fost la un pas să clacheze. “Munca fizică a fost criminală. Şi-au rupt şalele. Au rânit pe bune în pământ şi la animale. Toţi au părăsit ferma cu bătături şi cu vânătăi. Uşor nu le-a fost. Deloc. Iar ce se vede la televizor nu relevă nimic din ce a fost de fapt. Acolo sunt selectate cele mai savuroase scene, nu cele mai dificile”, ne-a mai spus sursa noastră.

Finala, la sfârşitul lunii

Emisiunea e difuzată cu un decalaj de o lună – aşa se explică de ce vedetele sunt acum acasă. Finala va fi însă live şi va avea loc undeva pe la sfârşitul acestei luni. Atunci, finaliştii – care, am aflat noi, ar fi Vica Blochina, Cristina Cioran şi Augustin Viziru – se vor întoarce la fermă. Interesant este că Vica, pentru care suma totală încasată la finalul celor 3 luni de chin se ridică la 44.400 de euro, dacă va câştiga concursul, luând şi premiul de 50.000, va ajunge la un câştig fabulos, de aproape 100.000 de euro.

Sursa: Libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×