dulci nebuniidulcinebunii.ro

CUPLUL ANULUI 2017 în showbiz-ul din România! Bote recunoaşte tot: "O IUBESC"! E vorba despre o faimoasă cântăreaţă

Catalin Botezatu, botezatu, bote, corina bud, corina, bote corina, botezatu corina

Un nou cuplu pare să fi luat naştere în showbiz-ul din România. Protagoniştii acestei poveşti de dragoste sunt Cătălin Botezatu şi Corina, faimoasa cântăreaţă care a divorţat în 2016 de afaceristul Nelu Bud, după mai bine de 20 de ani de relaţie.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI

 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Aparent, cei doi nu au nimic de a face unul cu celălalt, sunt doar două nume din vasta listă de vedete din lumea mondenă autohtonă. Astă până într-o noapte, mai precis la o petrecere mondenă, când cei doi au părut extrem de apropiaţi. Mai mult, creatorul de modă - sincer din fire, după cum prea bine ştim - nu s-a sfiit să recunoască presupusa relaţie, mărturisind că deja s-a îndrăgostit de Corina.

"Formăm un cuplu..", a spus Botezatu, fâstâcit. "Ar fi frumos, pentru că eu o iubesc mult de tot", a continuat designerul vestimentar, imaginile cu cei doi împreună putând fi urmărite în galeria foto de mai sus.

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775