dulci nebuniidulcinebunii.ro

CUTREMURĂTOR! Cum arată acum şi ce s-a ales de Iustin, primul iubit al Andreei Antonescu, cu care cântăreaţa a fugit de acasă în 2000! Sigur nu ai vrea să fii în locul lui

Iustin Paraschiv a devenit cunoscut în România în anul 2000, când Andreea Antonescu - pe atunci jumătatea roşcată a celebrei trupe Andre - a hotărât să nu se mai întoarcă acasă şi să se mute la el, împotriva dorinţei tatălui ei.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

El a găzduit-o şi susţinut-o pe tânără în decizia acesteia de a pleca de acasă. Din nefericire, după doi ani, promisiunile pe viaţă dintre cei doi îndrăgostiţi s-au risipit. S-au desparţit în primăvara lui 2002, când Andreea s-a mutat înapoi acasă. De atunci, viaţa lui Iustin Paraschiv avea să urmeze scenariul unui film extrem de interesant, însă fără happy-end.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

În 2011, fostul iubit al Andreei s-a căsătorit cu o altă femeie, o tânără pe nume Andra. În 2013, Iustin avea să apară din nou în presă, însă nu în cea tabloidă, ci în cea "serioasă",  plasându-se pe locul 54 în Top 500 miliardari realizat de Forbes şi fiind considerat cel mai bogat milionar din România, cu o avere de peste 70.000.000 de euro.

Din păcate, povestea avea să fie una cu final nefericit. Implicat în dosarul "Reţeaua Cărnii" şi acuzat de evaziune fiscală, omul de afaceri riscă ani buni în spatele gratiilor. Motivul?! Iustin Paraschiv este suspectat că ar fi prejudiciat statul cu 12 milioane de euro, prin tranzacţii fictive cu carne. Coincidenţă sau nu, de la începutul anchetei DNA - în toamna lui 2013 - societatea Carmistin, ce îi aparţine lui Paraschiv, şi-a schimbat de două ori sediul social, precum şi denumirea sub care funcţiona din anul 2000, apoi brusc şi-a cerut insolvenţa. Mutarea nu le-a scăpat procurorilor, nou înfiinţata PRO MEAT FRESH SRL fiind dată în judecată de DNA. Într-o primă fază, judecătorii au admis luarea măsurii "preventive a interzicerii operaţiunilor patrimoniale, susceptibile de a antrena diminuarea activului patrimonial sau insolvenţa persoanei juridice". Totul pentru a se asigura că în cazul unei condamnări, statul are ce să execute pentru acoperirea prejudiciului.

viewscnt
1 EUR4.6497 lei-0,0054
1 USD3.9565 lei-0,0085
1 XAU163.3431 lei+0,0856