dulci nebuniidulcinebunii.ro

"DANELA" lui Bendeac a comis-o! S-a văzut TOT! Telespectatorii s-au frecat la ochi! VEZI IMAGINILE

Sezonul al doilea al serialului "Băieţi de Oraş" nu a dezamăgit! Glumele foarte bune - poate chiar mai reuşite decât în cazul sezonului de debut -, dar şi unele scene "hot" au transformat serialul lui Mihai Bendeac într-unul de mare, mare succes.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Lorena Luchian, interpreta "Danelei" - nevasta lui Roby Roberto, personajul interpretat de Bendeac - este una dintre cele mai haioase apariţii din serial. În acest sezon, scenariştii au renunţat la controversata ei legătură de rudenie - în primul sezon a fost prezentată de fiind fiica torţionarului Vişinescu -, dar i-au oferit câteva replici, dar şi scene savuroase!

Iar într-una dintre ele, "Danela" a arătat probabil mai mult decât era cazul. S-a întâmplat în timpul unei certe cu soţul ei, iar în momentul în care s-a aşezat pe canapea, îmbrăcată doar într-o cămaşă de noapte, soţia lui Roby a comis-o în cel mai frumos mod cu putinţă, oferindu-le spectatorilor câteva imagini de-a dreptul incendiare, după cum se poate vedea în pozele din galeria foto de mai sus!

viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004