Nu are nicio ruşine! Delia a făcut-o de oaie în timpul concertului din Londra

Filon Stan   
în Femei frumoase
20/03/2018, 15:41
Nu are nicio ruşine! Delia a făcut-o de oaie în timpul concertului din Londra GALERIE FOTO

Delia a avut un super-concert la Londra, care s-a desfăşurat cu casa închisă! PsiheDelia a venit la Indigo at O2 Arena cu investiţia de sute de mii de euro în lumini, lasere, tot felul de efcte,. Artista se pare însă că a investit sume minime pentru vestimentaţia ei de scenă!

Delia şi-a şocat fanii, după ce a apărut pe scenă în mai multe rânduri purtând doar nişte bocanci, un hanorac şi o…pereche de chiloţi. Admiratorii au fost încântaţi, mai ales cei din primul rând!

Delia a comis-o la concertul din Londra! Fanii au văzut totul!

Plină de energie, artista a cântat şi a dansat preţ de o oră şi jumătate într-un spectacol fabulos, aşteptat de mii de fani. Iar surprizele au venit chiar şi din partea publicului, astfel că toţi cei prezenţi au asistat la o cerere în căsătorie. Pentru piesa „Mona”, Delia şi dansatoarele sale au aruncat pe spate buchete de mireasă, iar întâmplarea a făcut ca o spectatoare care a prins buchetul să fie la concert alături de iubitul ei. Emoţiile i-au cuprins pe toţi atunci când Delia i-a chemat pe scenă pe cei doi, iar el şi-a cerut iubita în căsătorie, în aplauzele tuturor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×