Denis Alibec vrea să dea lovitura pe plan sentimental! A fost refuzat de Roxana Vancea, dar şi-a încercat norocul la altă divă de la TV: „Nu i-am răspuns!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/09/2016, 08:37
Denis Alibec vrea să dea lovitura pe plan sentimental! A fost refuzat de Roxana Vancea, dar şi-a încercat norocul la altă divă de la TV: „Nu i-am răspuns!”

Denis Alibec este unul din cei mai bine cotaţi fotbalişti de la noi, însă cei care nu sunt microbişti şi-l aduc aminte drept ”puţopalmistul ” care a vrut să marcheze la Roxana Vancea, iar aceasta i-a dat cu flit. Însă jucătorul nu a dat rateu doar cu bruneta, ci şi cu Loredana Chivu.

Fotbalist faimos, jucător de naţională, lui Denis Alibec îi plac femeile slabe, frumoase şi care să nu fie false, aşa cum declara recent. N-are însă o preferinţă pentru blonde sau brunete, aşa că vrea să marcheze indiferent de culoarea părului. Câteodată însă, nu-i prea merge. Şi asta pentru că  s-a lovit de cel puţin două refuzuri. De la Vancea, dar şi de la Loredana Chivu. Este adevărat că blonda nu ştia că este fotbalist. Loredana a declarat pentru CANCAN.ro că a fost abordată de jucător.

M-a căutat, mi-a lăsat nişte mesaje pe Facebook, însă nu l-am băgat în seamă, nu i-am răspuns. Nu mă pasiona. Nici nu ştiam că nu este fotbalist, nu l-am băgat în seamă. Mi-a scris de mai multe ori, parcă zicea să bem o cafea, însă când a văzut că nu-i răspund, s-a liniştit”, a declarat Loredana Chivu.
În luna mai, Roxana Vancea a făcut publică o conversaţie pe care a avut-o cu Denis Alibec. Fotbalistul a abordat-o pe Facebook, însă când a văzut că bruneta nu este interesată, s-a răţoit la ea. Nu ştim dacă a folosit replica lui preferată de agăţat:”Ce faci pui, vrei să ne cunoaştem”. La final, i-a zis: ”Ce figuri ai în cap”, i-a spus el. Replica brunetei a venit imediat.  ”Rog toţi puţopalmiştii, indiferent de nume şi statut social, să înveţe dracu să abordeze o femeie. Hai, că nu-i greu! Măcar o serie de clişee şi două emoticoane drăguţe să fie. Altfel, o să încep să îi regret pe ăia cu replici gen ”te-a durut când ai căzut din Rai?”, a scris Vancea.

Sursă: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×