dulci nebuniidulcinebunii.ro

Galerie FOTO. DEZMĂŢ TOTAL de Revelion! Femeile s-au ÎMBĂTAT şi s-au dat în spectacol! Imaginile DEPRAVĂRII

DEPRAVARE TOTALĂ

Trecerea într-un nou an este întotdeauna prilej de sărbătoare, însă mulţi britanici au făcut exces de mult alcool în noaptea de Revelion, mărturie stând imaginile deprimante publicate de Daily Mail.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Imagini de-a dreptul şocante surprinse în mai multe oraşe din Marea Britanie, după ce britanicii s-au bucurat de trecerea în Noul An. Mai dintre s-au prăbuşit pe stradă de beţi ce erau, dacă nu au avut ghinionul să ajungă într-o celulă la poliţie sau mai rău chiar, pe un pat de spital, după destrăbălarea de Revelion. În unele cazuri, petrecăreţii nu şi-au pierdut pe moment doar simţurile, ci şi pantalonii.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINILE UNEI NOPTI HALUCINANTE! 

Potrivit sursei citate, doar în Londra au fost operate 48 de arestări, inclusiv patru pentru posesie de droguri şi cinci pentru atacuri asupra ofiţerilor de poliţie, în timp ce echipajele de ambulanţă au fost de asemenea ocupate să ofere un prim ajutor celor afectaţi de consumul excesiv de alcool.

De asemenea, operaţiune de curăţenie a străzilor a început devreme în oraşe precum Londra şi Edinburgh.

Sursă: www.dcnews.ro

viewscnt
1 EUR4.6332 lei+0,0017
1 USD3.9274 lei-0,0175
1 XAU157.9528 lei-0,0969