Despărţire neaşteptată în showbiz! Una dintre cele mai iubite femei, din nou singură!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
26/07/2015, 11:02
Despărţire neaşteptată în showbiz! Una dintre cele mai iubite femei, din nou singură! GALERIE FOTO

S-au iubit intens, dar până la urmă tot la despărţire s-a ajuns. Una dintre cele mai dorite femei din showbiz este din nou singură, după ce a pus punct relaţiei cu iubitul de origine arabă. Frumoasa brunetă a declarat ce a dus la ruptura iminentă.

Cosmina Păsărin a fost şi este în continuare una dintre ele mai râvnite femei de la noi din ţară, admiratorii roind pur şi simplu în jurul ei. Cosmina şi iubitul ei de origine arabă au avut o relaţie pe care toţi o considerau trainică, care s-a terminat însă pe neaşteptate pentru toată lumea.

IMAGINI BOMBĂ CU ILINCA VANDICI! GALERIE FOTO DE LA PLAJĂ! E DEMENŢIALĂ! 

„A fost o relaţie frumoasă, dar ne-am dat seama că este mai bine să rămânem prieteni. Am evoluat amândoi în relaţia asta, dar am evoluat separat şi nu mai avea rost să continuăm dacă planurile noastre nu se mai intersectau”, a declarat Cosmina Păsărin.

Cătălin Măruţă, anunţ făcut în direct: După opt ani împreună, ne despărţim! 

Temerile Cosminei sunt unele destul de puternice, vedeta recunoscând că de multe ori lucrul acesta a făcut-o să nu aibă încredere complet în persoanele de lângă ea, dar este totuţi optimistă şi pozitivă, dorindu-şi cu ardoare să aibă un copil. „Chiar îmi doresc un copil, dar îmi este foarte teamă. Sunt genul de om care pune mereu răul în faţă şi mă gândesc ce s-ar întâmpla dacă aş face un copil, iar apoi nu l-aş putea creşte. Mai ales că ar trebui să iau o perioadă cam lungă de pauză pentru că în job-ul meu nu s-ar putea să mă prezint cu o burtică prea vizibilă”, a mai spus Cosmina.

ANUNŢ ŞOC. Se RETRAGE din TELEVIZIUNE! Nu a mai REZISTAT la scandaluri! 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×