Diva s-a cam rotunjit! Alexandra Stan s-a înfăţişat la tribunal fără emoţii dar cu multe kile în plus!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/02/2016, 18:44
Diva s-a cam rotunjit! Alexandra Stan s-a înfăţişat la tribunal fără emoţii dar cu multe kile în plus! GALERIE FOTO

Astăzi, Alexandra Stan a avut termen în procesul în care îi cere despăgubiri morale fostului iubit-impresar de care s-a despărţit în pumni. Ca niciodată, apariţia ei a fost de-a dreptul surprinzătoare.

Drumurile pe care Alexandra le face deja constant la instanţă nu mai suprind pe nimeni. Cel de azi însă a transformat-o din nou în atracţie principală. Îmbrăcată banal spre modest, cu o geacă lălâie şi un tricou îndesat în nişte blugi fără formă, diva internaţională a afişat o siluetă vizibil rotunjită. Dacă cineva ar fi tentat să dea vina pe vestimentaţie, o a doua confirmare a kilogramelor acumulate neprogramat în ultima vreme a venit din partea… fălcuţelor.

În altă ordine de idei, nici azi nu s-a bucurat de un verdict. Instanţa a amânat pronunţarea unei decizii. Dacă va avea câştig de cauză, Alexandra Stan va avea de recuperat sub forma daunelor morale 1.250.000 de euro de la Marcel Prodan, impresarul cu care a încheiat relaţia cu ochii vineţi, după o altercaţie ajunsă ştire naţională. La tribunal, Alexandra a fost susţinută de doi prieteni.

Sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×