Cum arătau divele noastre în PRIMELE poze postate pe Facebook cu ani în urmă! Galerie FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
15/04/2016, 00:02
Cum arătau divele noastre în PRIMELE poze postate pe Facebook cu ani în urmă! Galerie FOTO GALERIE FOTO

Orice diva care se respecta stie ca daca nu esti pe Facebook, nu existi. Asa se face ca mai toate au mare grija de fanii lor, pe care-i trateaza cu poze din belsug, in cele mai diverse ipostaze, din spectacole pana in intimitatea propriului pat ori in baie.

CLICK SUS PE GALERIAA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE INCREDIBILE!

Iar replica fanilor este pe masura, fiecare imagine primind zeci de mii de LIKE-uri si comentarii.

Inna si-a facut pagina oficiala de Facebook in octombrie 2009, iar prima sa poza a adunat “numai” 3.000 de aprecieri. Acum are peste 12 milioane de fani din toata lumea, cu care interactioneaza zilnic. Fiecare postare a brunetei aduna  zeci de mii de aprecieri si mii de comentarii, conform ziarulring.ro.

Bianca e activa pe Facebook din septembrie 2011. A ajuns, intre timp, la peste jumatate de milion de fani.

Tot din 2011 e pe Facebook si Adelina Pestritu, care intre timp a ajuns la peste 1 milion de fani, pe carei ii tine “calzi” cu multe fotografii si postari interesante, inclusiv  de pe blogul ei.

In mai 2011 s-a lansat pe Facebook si Mihaela Radulescu. Din Monaco, unde locuia deja alaturi de fiul ei, Mihaela le scria des fanilor sai. “Vi se pregateste ceva!” a fost primul ei mesaj. Au urmat sute de postari, dar mai ales sute de fotografii, din ce in ce mai … indraznete!

Andra are pagina oficiala de Facebook din 2011, iar in toti acesti ani a adunat peste 3 milioane de fani. Prima sa poza o infatiseaza la concertul Bon Jovi, din iulie 2011.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×