dulci nebuniidulcinebunii.ro

Donald Trump, RUPT CU BĂTAIA în direct la TV, la PROPRIU! Imaginile fac înconjurul lumii

Donald Trump este, fara doar şi poate, cel mai controversat preşedinte din întreaga istorie a Americii. Dovada stau şi o serie de imagini realizate în urmă cu 9 ani şi care acum, odată cu alegerile prezidenţiale din SUA, fac înconjurul lumii.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINILE SOCANTE CU DONALD TRUMP BATUT!

Episodul cu pricina a avut loc pe data de 1 aprilie 2007, la ediţia cu numărul 23 a Wreslemania, show-ul numărul 1 de wrestling. În main event, Bobby Lashley (însoţit de Donald Trump şi Tara Conner) l-a învins pe Umaga (însoţit de Vince McMahon şi Armando Alejandro Estrada) într-un "Hair vs. Hair match".

Wrestler-ul lui Trump a câştigat, însă lucrurile aveau să ia o întorsătură de-a dreptul suprinzătoare, în momentul în care Stone Cold Steve Austin, arbitrul partidei, i-a aplicat o corecţie actualului preşedinte al Americii, lovindu-l în direct la TV.

viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004