Drama Roxanei, frumoasa rebelă din „La Bloc”. Cum a ajuns să arate acum după ce o boală nenorocită i-a atacat trupul

Mirela Apostol   
în Hotnews
24/11/2017, 00:00
Drama Roxanei, frumoasa rebelă din „La Bloc”. Cum a ajuns să arate acum după ce o boală nenorocită i-a atacat trupul GALERIE FOTO

Tili Niculae a devenit cunoscută graţie rolul din serialul românesc „La Bloc”, acolo unde interpreta rolul Roxanei. Anii au trecut, iar Tili nu mai este aceeaşi adolescentă care stîrnea hohote de rîs, are un cpil, însă a căpătat şi unele probleme de sănătate, suferind de psoriazis.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI CU ROXANA DIN „LA BLOC”! C T DE FRUMOASĂ ERA, PE VREMURI ŞI CUM ARATĂ ACUM!

’’De nouă ani am psoriazis. Este cumplit. La început am folosit creme pentru că am crezut că este o eczemă, dar nici vorbă, este o boală de care nu mă mai vindec vreodată.

Boala mi s-a declanşat din cauza unui şoc emoţional. Eram pe platourile de filmare, iar mama mea mi-a spus că tata a făcut infarct. A fost groaznic. M-am consumat enorm. Am crezut că l-am pierdut. Nu puteam să reuşesc să mă adun. Când este vorba de familia mea efectiv sunt foarte moale şi cedez.

„Se uita la mine şi începea să plângă pentru că atunci când îi făceam baie, din cauza psoriazisului, o zgâriam şi mă ruga să nu mai fac aşa. Pentru mine a fost o durere imensă,mai ales că şi ea suferea din pricina bolii mele’’,a declarat Tili.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×