„Felicitări, să vă trăiască bebeluşul” După ce a dispărut pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, Betty Salam i-a lăsat pe toţi cu gura căscată!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
18/06/2017, 23:25
„Felicitări, să vă trăiască bebeluşul” După ce a dispărut pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, Betty Salam i-a lăsat pe toţi cu gura căscată! GALERIE FOTO

Speculaţiile legate de o eventuală sarcină a fiicei lui Florin Salam au fost amplificate de o fotografie în care Betty şi iubitul ei apar alături de un bebeluş. Iar fanii s-au grăbit să ii felicite.

Tănăra cântăreaţă a apărut în mai multe ipostaze dubioase, presa tabloidă speculând pe seama faptului că ar fi gravidă, după cum se potea vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

Asta nu e tot. Recent, Betty a postat o fotografie în care apare alături de iubitul ei şi de un… bebeluş. Concluzia fanilor?! Clară şi la obiect. „Felicitări, să vă trăiască bebeluşul„, „Să-ti trăiască ce ţi-a dăruit bunul Dumnezeu” sau „Foarte frumoasă familie!! Să fiti fericiţi!!!” – sunt câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×