dulci nebuniidulcinebunii.ro

"Felicitări, să vă trăiască bebeluşul" După ce a dispărut pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, Betty Salam i-a lăsat pe toţi cu gura căscată!

Speculaţiile legate de o eventuală sarcină a fiicei lui Florin Salam au fost amplificate de o fotografie în care Betty şi iubitul ei apar alături de un bebeluş. Iar fanii s-au grăbit să ii felicite.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Tănăra cântăreaţă a apărut în mai multe ipostaze dubioase, presa tabloidă speculând pe seama faptului că ar fi gravidă, după cum se potea vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

Asta nu e tot. Recent, Betty a postat o fotografie în care apare alături de iubitul ei şi de un... bebeluş. Concluzia fanilor?! Clară şi la obiect. "Felicitări, să vă trăiască bebeluşul", "Să-ti trăiască ce ţi-a dăruit bunul Dumnezeu" sau "Foarte frumoasă familie!! Să fiti fericiţi!!!" - sunt câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

viewscnt
1 EUR4.6332 lei+0,0017
1 USD3.9274 lei-0,0175
1 XAU157.9528 lei-0,0969