dulci nebuniidulcinebunii.ro

E o BIJUTERIE DE FEMEIE. Şlefuită şi părăsită! Consuelo e mai sexy ca oricând! Transformare totală

Consuelo Motos, fosta soţie a lui Adrian Mutu, parcă se reinventează după divorţ ţi devine din ce în ce mai frumoasă. Părul brunet e de acum istorie, căci fosta doamnă Mutu a optat pentru o nuanţă mai deschisă, devenind o blondă desprinsă parcă din poveşti.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO            

Cu toate acestea, Briliantul nu o mai poate complimenta, căci e deja „luat” de Sandra Bachici cu acte în regulă. Adrian Mutu şi frumoasa Sandra ţi-au unit destinele de Ziua Îndrăgostiţilor şi vor deveni în curând părinţii unui băieţel.

Consuelo e departe de România şi de această poveste. Frumoasa cu sânge latin îşi creşte singură fetiţele şi se preocupă de educaţia lor.

Nu putem să admirăm o aşa mămică frumoasă!

viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004