dulci nebuniidulcinebunii.ro

Iubita lui Jason Statham, proaspătă mămică, impecabilă în costum de baie

Jason Statham, Rosie Huntington-Whiteley, iubita Jason Statham, Hollywood

Unul dintre cele mai cunoscute modele din lume, Rosie Huntington-Whiteley, i-a făcut un copil lui Jason Statham şi, la câteva luni, revine în atenţia admiratorilor în costum de baie, cu o siluetă impecabilă.

Chiar dacă a trecut printr-o sarcină şi l-a adus pe lume pe primul său copil, Rosie Huntington-Whiteley a reuşit să îşi recapete în mod miraculos silueta.

Pe 24 iunie 2017 devenea mamă pentru prima oară, aducându-l pe lume pe micuţul Jack Oscar, copilul său şi al actorului Jason Statham. La mai bine de jumătate de an de când şi-a strâns pentru prima oară fiul la piept, Rosie îşi uimea fanii cu fotografii în costum de baie, imagini în care arăta pur şi simplu sezanţional.

A scăpat repede de kilogramele în plus şi s-a întors în lumina aparatului de fotografiat, confirmându-şi renumele.

Rosie Huntington şi Jason Statham formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood, apărând de puţine ori împreună şi asta doar pe covorul roşu la evenimentele fastuoase. În timpul celor nouă luni de sarcină, Rosie şi-a încâtntat fanii de pe Instagram cu fotografii în cele mai fashion outfituri, în postura de gravidă.

În luna ianuarie a semnat un contract cu un producător de costume de baie şi s-a prezentat în toată splendoarea. Iar de Ziua Internaţională a Femeii, modelul a scos din arhivă şi prima fotografie nud din perioada sarcinii.