dulci nebuniidulcinebunii.ro

WOW! Laura are aproape 50 de ani, dar arată ca o puştoaică sexy! "Nimeni nu mă crede, nici cu buletinul în mână!" GALERIE FOTO INCENDIARĂ!

internetul

O femei din SUA a devenit vedetă locală după ce imaginile cu ea au devenit viralizat. Laura Gordon are 48 de ani şi face exerciţii fizice de la 23 de ani. Femeia face senzaţie pe internet şi spune că, adesea, este confundată cu o fată de 20 de ani.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI DE SENZAŢIE CU LAURA! FORMELE EI SUNT ULUITOARE PENTRU O FEMEIE DE APROAPE 50 DE ANI!

"Am lucrat foarte mult şi am făcut sacrificii zilnice pe care mulţi nu sunt pregătiţi să le facă. Nu mănânc mâncare procesată deloc. Nu spun că ar trebui să fie totul sau nimic, însă eu prefer să nu mănânc junk food deloc", a declarat Laura, care este urmărită de peste 500.000 de oameni, pe Instagram.

Citeşte mai mult pe www.dcnews.ro

viewscnt
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695