O fostă asistentă TV, desfigurată, după ce s-a intoxicat cu silicon

Adrian Barna   
în Reality show
29/03/2018, 18:20
O fostă asistentă TV, desfigurată, după ce s-a intoxicat cu silicon GALERIE FOTO

Mai grav, însă, este că a ajuns până în stadiul în care s-a intoxicat cu silicon. Actriţei de filme pentru adulţi i s-a spart o pungă cu silicon şi a ajuns să aibă mai probleme din acest motiv.

Eva Kent a fost ajutata de constituţia sportivă, întrucât siliconul care s-a spart nu a avut efecte devastatoare. Chiar daca a fost doar o sperietură, esteticianul a fost surprins de ce a găsit în trupul Evei.  „Intraoperator s-a constatat ca intr-unul dintre sani, implantul era efectiv sfaramat inauntru. Durerile pe care le avea starleta erau din cauza unei intoxicatii usoare cu silicon. Nu doar sportul, nu putem da vina pe sport. Sunt implanturi normale care au durata de viata neliminata, maximul 10 ani dupa care trebuie schimbate”, a spus Abu Bakr Kasem, medicul estetician care a operat-o.

Astăzi, abia o mai recunoşti pe Eva Kent. Cu toate acestea, se pare că actriţa se simte foarte bine în pielea ei şi este extrem de mândră de noile silicoane. Urmăriţi transformarea în GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×