dulci nebuniidulcinebunii.ro

EXCLUSIV | Adevărul despre relaţia lui Cătălin Scărlătescu cu Gina Pistol. Fotografiaţi când se sărutau!

GINA PISTOL, scarlatescu, chefi la cutite

Faptul că Gina Pistol şi Cătălin Scărlătescu au devenit foarte apropiaţi în ultimii doi ani nu mai reprezintă un secret pentru nimeni. Care este însă adevărata natură a relaţiei lor?!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Ei bine, cei doi s-au cunoscut pe vremea în care Cătălin era jurat la emisiunea culinară de pe postul concurent actualului loc de muncă. Iar Gina - concurentă în sezonul în care au participat doar vedete. Chimia a fost imediată şi, din acel moment, cei doi au devenit foarte buni prieteni. Iar odată cu "Chefi la Cuţite" - cea mai urmărită emisiune culinară din România, unde cei doi sunt colegi - relaţia dintre ei a devenit una extrem de cordială.

"Toată lumea şi-a dat seama de asta, deşi ei nu vor să recunoască. Gina era cu Alin (n.r Cocoş), dar s-au desparţit recent, aşa că toate datele s-au schimbat acum şi nu ar fi exclus ca, mâine, poimâne, relaţia lor să devină oficială", a declarat o sursă de maximă încredere din anturajul lui Scărlătescu, în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

viewscnt
1 EUR4.6332 lei+0,0017
1 USD3.9274 lei-0,0175
1 XAU157.9528 lei-0,0969