dulci nebuniidulcinebunii.ro

EXCLUSIV | Adevărul despre cearta dintre ANDRA şi INNA! La mijloc e Măruţă! Ce s-a întâmplat între Inna şi Cătălin. AVEM IMAGINILE

andra, maruta, Inna

Noul sezon al emisiunii "Vocea României Jr" a adus un moment tensionant între două dintre jurate. Este vorba despre Andra şi despre Inna, iar la mijloc este tocmai soţul primeia, Cătălin Măruţă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Totul s-a întâmplat după ce  o fetiţă pe nume Melanie Şerban a întors toate cele trei scaune şi juraţii s-au bătut pe ea, micuţa a ales-o într-un final pe Andra. La final, după ce copila s-a retras de pe scenă, Inna a ţinut să aibă confirmarea lui Cătălin Măruţă privind felul cum ea s-a descurcat în competiţia cu Andra şi Marius Moga. "Cătălin, spune tu, m-am descurcat bine, nu-i aşa? Am fost şi eu puţin bine?", l-a întrebat Inna pe Măruţă, care se afla în public. Andra imediat a ripostat: "Cătălin e totuşi soţul meu, da?". Şi pentru că nu a putut să lase lucrurile aşa şi a vrut să aibă ultimul cuvânt, Inna a ţinut să precizeze că şi ea ştie să se facă plăcută, şi ea ştie să vorbească ardeleneşte precum Andra, chiar dacă ea nu-i ardeleancă, ci dobrogeancă.

În spatele acestui moment puţin spus ciudat nu se află nicidecum o strategie de PR, aşa cum mulţi au fost tentaţi să creadă. Mai precis este vorba despre invidia - daca nu chiar gelozia - Andrei, care este nemulţumită de faptul că soţul ei este fanul altei cântăreţe. Mai mult, prezentatorul TV şi Inna au o relaţie foarte aproapiată, începută în urmă cu mai mulţi ani, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus. Relaţie cu care, susţin apropiaţii, Andra nu este tocmai de acord.

viewscnt
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695