EXCLUSIV | Smiley, părăsit de iubită! Când a aflat ASTA, s-a despărţit imediat de el

Ionuţ Cataramă   
în Monden
11/09/2017, 20:03
EXCLUSIV | Smiley, părăsit de iubită! Când a aflat ASTA, s-a despărţit imediat de el GALERIE FOTO

Smiley este bărbatul paradox! Asta pentru că, deşi este unul dintre cei mai de succes şi unul dintre cei mai doriţi burlaci din showbiz-ul autohton, faimosul cântăreţ are în continuare mare ghinion în ceea ce priveşte reprezentantele sexului frumos.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

După cum însuşi mărturisea, talentatul artist şi-a început viaţa sexuală când avea 15 ani. De atunci, a avut o singură relaţie serioasă, cu Laura Cosoi, după care a cam zburat din floare în floare. Asta până când a cunoscut-o pe Olivia Reyes. Cei doi s-au cunoscut în 2015 şi, la început, au fost doar prieteni. Treptat, relaţia lor avea să se transforme într-una amoroasă, americanca şi românul făcând deseori naveta Chicago – Bucureşti.

Şi, când totul părea că mergea ca pe roate, a venit despărţirea. Motivul?! „Americanca s-a săturat să aştepte. Aşa este el, e mai… nestatornic, aşa. Tipa a tot aşteptat un semn din partea lui, să o ceara de nevasta, dar nu s-a întâmplat şi şi-a dat seama că nu are rost să facă drumuri între Statele Unite şi România la nesfârşit. Andrei (n.r numele real al lui Smiley) nu crede în căsătorie şi, cred eu, de asta s-au despărţit toate femeile de el. Dar nu e vina lui. Pur şi simplu, aşa e el„, ne-a declarat un apropiat.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×