TRANSFORMARE ŞOCANTĂ a vedetei! ANDA ADAM, de nerecunoscut după sarcină! GALERIE FOTO!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/12/2015, 00:00
TRANSFORMARE ŞOCANTĂ a vedetei! ANDA ADAM, de nerecunoscut după sarcină! GALERIE FOTO! GALERIE FOTO

Anda Adam este fericită nevoie mare de când a devenit mămică. Şi dacă toţi o ştiam pe cântăreaţă că vrea să arate perfect, iată că acum altele sunt priorităţile.

În această dimineaţă, Anda Adam i-a dat micuţei Evelin să mănânce, iar apoi a tras o „fugă” la o emisiune tv. Vedeta nu a avut timp să se aranjeze sau să meargă la salon, iar cearcănele de la ochi au ieşit la iveală.

„Nu mi-am abandonat copilul, i-am dat să mănânce, doarme vreo 3-4 ore. Mă întorc acasă imediat. Încerc să îmi fac treburile în perioada în care ea doarme”, a declarat Anda Adam, marţi, în emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani” de la Antena 1.

Anda Adam s-a cunoscut cu actualul ei soţ la malul mării anul trecut, în luna august, iar flacăra iubirii s-a aprins pe loc. Cei doi au păstrat legătura şi pe parcurs şi-au dat seama că au foarte multe lucruri în comun. Ceea ce a urmat a şocat pe toată lumea, pentru că nimeni nu se aştepta ca Sorin Andrei să o ceară pe Anda după doar o lună de relaţie, cei doi căsătorindu-se la începutul lunii iunie, într-un cadru de vis, pe malul lacului Snagov.

Cântăreaţa a devenit mămică pe data de 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, iar fetiţa ei a avut 3 kilograme la naştere.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×