Transformarea anului în SHOWBIZ. Feli Donose a slăbit 40 de kilograme! Galerie FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Monden
12/11/2017, 23:41
Transformarea anului în SHOWBIZ. Feli Donose a slăbit 40 de kilograme! Galerie FOTO GALERIE FOTO
În urmă cu cîteva luni, Feli Donose recunoştea că şi-a tăiat stomacul, acesta fiind realul motiv pentru care a reuşit să slăbescă într-un timp record. La aproape un an de la intervenţie, cântăreaţa este tot mai decisă să facă alte intervenţii chirurgicale. De această dată, de ordin estetic.
 
La fel ca în cazul Oanei Radu, Feli Donose a rămas cu urme destul de vizibile după ce a reuşit să dea jos mai multe kilograme. Mai precis pielea nu mai e la fel de elastică, iar sânii – deloc fermi. Dat fiind faptul că abia a împlinit 31 de ani, Feli susţine că dacă a avut ambiţia de a-şi tăia stomacul şi a reuşit să ajungă la silueta la care visa, ar fi păcat să se oprească aici şi să nu facă alte retuşuri.
 
După o slăbire spectaculoasă, într-un timp record, aşa cum s-a întâmplat în cazul lui Feli, care în nici şase luni a dat jos mai bine de 30 de kilograme, pielea îşi pierde din elasticitate şi ajunge să atârne inestetic. Feli a avut oarecum norocul ca, pe mare parte a corpului, braţe sau picioare, efectul să nu fie atât de evident, însă zona bustului a fost destul de afectată. 
 
Următorul pas ar fi acela de a-şi mări bustul cu implant de silicon, iar apoi de remodelare corporală în zonele cu probleme: abdomen şi coapse, după cum le-a declarat artista apropiaţilor.
 
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×