Anastasia a fascinat internetul. Cum arata „femeia-fenomen”, cu dimensiunile 96-63-107

Ionuţ Cataramă   
în Femei frumoase
16/11/2017, 21:44
Anastasia a fascinat internetul. Cum arata „femeia-fenomen”, cu dimensiunile 96-63-107 GALERIE FOTO
Anastasia Kvitko, originara din Kaliningrag, este supranumita „rusoica-fenomen”, corpul sau si luxul in care traieste devenind celebre pe tot internetul. Are peste 7 milioane de fani datorita pozelor pe care le posteaza pe contul sau de Instagram. Formele ei sunt imposibil de trecut cu vederea: 96-63-107 fiind reteta succesului sau. 
 
Plimbarile cu masini de lux, pozele facute pe yachturi, petrecerile VIP si destinatiile exotice in care calatoreste sunt expuse cu lux de amanunte pe retelele de socializare. Faptul ca blonda sustine ca formele sale sunt 100% naturale nu face decat sa ia mintile barbatilor.
 
Anastasia viseaza sa dea lovitura la Hollywood
 
„Imi place de Kim Kardashian, insa nu imi place sa fiu comparata cu ea. Cred ca e sub mine. Trupul meu e atletic, picioarele mele sunt tonifiate, posteriorul meu este cel mai frumos din lume si nu mi-am facut nimic la fata”, a spus aceasta, insinuand ca formele lui Kim nu ar fi naturale. 
 
Paparazzi au surprins-o la plaja, in ipostaze diferite de cele de pe internet. Click SUS pe GALERIA FOTO pentru a vedea imaginile.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×