Ea e femeia cu cele mai lungi picioare! Imagini interzise cardiacilor cu ea într-un costum de baie minuscul! Galerie foto

Filon Stan   
în Femei frumoase
30/05/2018, 16:07
Ea e femeia cu cele mai lungi picioare! Imagini interzise cardiacilor cu ea într-un costum de baie minuscul! Galerie foto GALERIE FOTO

Chase Kennedy a transformat un factor de stres, înălţimea exagerată, într-un mijloc de a deveni cunoscută. Născută în SUA, tânăra a avut întotdeauna probleme din cauza aspectului său fizic. „Când eram copil, îmi doream să fiu mai mică de înălţime pentru a mă integra în grup… Este neplăcut să ieşi mereu în evidenţă! Mă strigau girafa”, povesteşte Chase.

Cu timpul, însă, a învăţat să îşi accepte fizicul şi, mai mult, să înceapă să transforme slăbiciunea în atuu. Astfel, la liceu a devenit o mică vedetă, fiind aleasă în echipele de baschet, volei şi handbal. „Am crescut şi din punct de vedere mental, iar acum mă bucur că sunt cine sunt”, susţine femeia cu cele mai lungi picioare.

Înzestrată şi cu un chip frumos, Chase s-a orientat şi spre domeniul modellingului. Cu toate că au existat şi câteva case care au refuzat-o tocmai pentru că era prea înaltă, ea nu a renunţat, iar acum are contracte cu mai multe branduri celebre. Cel mai greu din punct de vedere vestimentar îi este să aleagă costumele de baie, dar rezultatul este unul spectaculos. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×