dulci nebuniidulcinebunii.ro

Femeia din imagini a refuzat sa isi abandoneze bebelusul bolnav, desi toti i-au zis sa-l paraseasca! 29 de ani mai tarziu, copilul cu deficiente si-a facut mama mandra si a reusit o adevarata performanta! Surpriza lui

   Zou Hongyan a adus pe lume in 1988 un baietel cu grave probleme de sanatate. Medicii si sotul femeii i-au zis sa renunte la micut, insa a refuzat aceasta propunere si le-a oferit o adevarata lectie de viata.
Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Dupa ce a divortat de sotul ei, Zou si-a facut un scop din a-l creste cat mai bine cu putinta pe micut, a-l educa si a-l transforma intr-un om de bine.

Femeia si-a luat 3 slujbe, a facut constant exercitii de stimulare a creierului si simturilor, ba chiar l-a invatat sa foloseasca betigase si sa se hraneasca singur, chiar daca mainile lui tepene nu ii permiteau acest lucru: "N-am vrut sa se simta niciodata complexat din cauza paraliziei cerebrale. Pentru ca stiam ca are probleme, am fost stricta si l-am invatat ce inseamna disciplina", a spus Zou.

29 de ani mai tarziu, acelasi baiat, Din Ding, a absolvit Universitatea Peking si a fost acceptat la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Harvard.

Povestea celor doi a ajuns virala pe internet, iar oamenii nu contenesc sa o laude pe Zou, numind-o o mama in adevaratul sens al cuvantului: "Asta ar trebui sa faca un parinte. Sa se daruiasca copiilor si sa ii puna pe primul loc!"

viewscnt
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695