FOTO. Andreea Bănică a arătat tot la plajă! Cîntăreaţa şi-a lăsat sînii la vedere

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/06/2016, 09:19
FOTO. Andreea Bănică a arătat tot la plajă! Cîntăreaţa şi-a lăsat sînii la vedere GALERIE FOTO

Andreea Banica a  fost protagonista unui shooting demential pentru o revista. Artista trebuie sa apara pe coperta revistei respective, in cele mai sexy ipostaze. Pana aici totul bine si frumos, mai ales ca pozele vor trece prin mai multe „filtre” si photoshop-ul va „sterge” tot ce e in neregula.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU ANDREEA BĂNICĂ LA PLAJA

Din nefericire pentru Andreea Banica, ochiul vigilent al paparazzilor WOWbiz.ro a reusit sa suprinda momentul live al shooting-ului, iar imaginile sunt incredibile. Andreea Banica nu mai arata deloc a artista sexy pe care o stiam de pe scena. Daca la fata si bust, cantareata se prezinta intr-o forma foarte buna, de la sani in jos, lucrurile nu sunt la fel de bine… aranjate!

Blondina s-a ales cu ditamai colacelul in zona burtii, iar pe picioare este plina de celulita. Probabil acesta a fost si principalul motiv pentru care Andreea nu si-a dat maioul jos, la sedinta foto, si a intrat pana si in piscina imbracata. Ce-i drept, cu tricoul ud pe ea, fara sa ne uitam si in jos, artista nu arata rau deloc. Ramane de vazut cat de „tunata” si de sexy va aparea Andreea Banica pe coperta revistei.

Sursă: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×