Foto. Cream, sexi şi goală sub blană

Claudiu Ilie   
în Femei frumoase
20/02/2018, 11:57
Foto. Cream, sexi şi goală sub blană GALERIE FOTO

Claudia Pavel şi-a revenit după Exatlon şi s-a „dres”  cu o şedinţă foto foarte provocatoare, pentru o revistă de modă. Frumoasa Cream a demonstrat astfel că a trecut peste Exatlon cu bine şi a ieşit din tot scandalul mai frumoasă şi mai provocatoare ca niciodată.

Cream a pozat într-o ipostază de femeie fatală, acoperită doar de o haină de blană care îi pune în valoare toate atuurile fizice. Vedeta a postat un videoclip din culisele şedinţei foto, spre bucuria şi admiraţia fanilor. Vezi imaginile în galeria foto.

Cream a abordat alte proiecte după eşecul de la Exatlon. Acuzată că l-a despărţit pe Cătălin Cazacu de iubita lui, Ana Roman, Claudia Pavel a trebuit să treacă peste momente aprinse. Cântăreaţa s-a certat cu Anca şi Diana Bulimar, şi-au aruncat vorbe grele, iar când Claudia a trebuit să-şi ia ramas bun de la echipă, le-a ignorat pe cele două.

Gestul ei a fost condamnat de fanii celor două. Arista a început să primească zeci de mesaje jignitoare pe conturile de socializare. Familia nu le-a luat în seamă până în momentul în care Cream a fost ameninţată inclusiv cu moartea. Dar toate acestea par să fi trecut.

Şedinţa foto demonstrează că vedeta a ştiut să meargă mai departe, lăsând episoadele Exatlon în cutia cu amintiri. „Foarte drăguţă! Mă îngrijorasem că de două zile nu ai mai pus nimic! Ai uitat de Exatlon”, i-au transmis fanii încântaţi de deliciul imaginilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×