FOTO / Cum petrec VEDETELE de la noi 1 MAI MUNCITORESC

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/05/2015, 17:38
FOTO / Cum petrec VEDETELE de la noi 1 MAI MUNCITORESC GALERIE FOTO

De 1 Mai, vedetele s-au întrecut în mesaje haioase şi în fotografii care mai de care mai frumoase. Andreea Esca, Cătălin Măruţă, Loredana Groza, Adelina Pestriţu sunt doar câţiva dintre cei care te îndeamnă să petreci şi să ai un weekend de poveste, în spirutul sărbătorii tradiţionale de 1 Mai.

„Poziţia 1 Mai! Dar asta nu înseamnă că nu ne vedem diseară. Cine are televizor lângă grătar?”, îşi întreabă Andreea Esca (42 de ani) fanii de pe Facebook.

Loredana Groza (44 de ani) are concert vineri seară de 1 Mai, pe Litoral. „Ziua Muncii cu relaxare, ce contradicţie tare. Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu de 1 Mai plec la mare, se lasă cu cântare:) E tradiţie, se ştie! Aşa că vă chem pe fiecare / Să porniţi uşor spre mare / După miezul nopţii la Le Gaga Mamaia / Că altfel vă mănâncă gaia”, a mai scris Lori, încropind o poezie, pe contul ei de Facebook.

Şi Andreea Balan (30 de ani) munceşte. Solisat are concert tocmai în Veneţia, aşa că s-a aflat în aeroport de la primele ore ale dimineţii. „Cheauni şi obosiţi la 6 dimineaţa, ne îmbarcăm spre Veneţia. La noapte facem super Show! ”, a scris ea.

Cătălin Măruţă (37 de ani) s-a întâlnit de 1 Mai cu familia colegului său, Răzvan Fodor. „De 1 Mai sunt căluţul de serviciu…pentru cea mai frumoasă călăreaţă, Diana Fodor! P.S.: Masterchef-ul Răzvan Fodor trebuie să mă cinstească. Vă pup! Şi spor la muncă… sau distracţie”, a scris Cătălin în dreptul imaginii în care fetiţa lui Răzvan şi a Irinei Fodor îi stă în cârcă.

Andreea Bănică (26 de ani) lucrează şi ea, aşa că sărbătoarea de 1 Mai nu o găseşte acasă, ci „în drum spre Botoşani”. „Ţuşti în lanul de rapiţă”, a scris ea în dreptul unei fotografii cre emană voie bună.

CRBL (37 de ani), pe numele real Eduard Mihai Andreianu, a declarat: „Mamaia, am sosit!”. Solistul a publicat o fotografie împreună cu soţia lui, Elena Viscu.

sursa: click.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×