dulci nebuniidulcinebunii.ro

S-a VĂZUT TOT prin colanţii TRANSPARENŢI! A pus mâinile la ochi de ruşine, dar ce s-a văzut. FOTO HOOT! Are doar 18 ani, dar a înţeles rapid cu merg lucrurile în lumea mondenă!

Lumea a tot vorbit că ar putea fi însărcinată, dar zvonurile au fost contrazise printr-o apariţie de senzaţie, în care s-a putut vedea mai mult decât ar trebui să arate o tânără de 17 ani.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Kylie Jenner, căci despre ea este vorba, n-a ajuns încă la majorat, dar ştie ce trebuie să facă pentru a fi în centrul atenţiei. Cum multă lumea spune că ar fi gravidă, adolescenta a ales să-şi prezinte abdomenul perfect plat într-o ţinută provocatoare.

Dar colanţii aleşi au fost mult prea mulaţi şi transparenţi, iar formele sale bine definite au putut fi admirate de toţi trecătorii.

viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663